• head_banner_01
  • head_banner_02

Zhengzhou Hangtian fremstiller 6 klassiske forlystelsesparkture

Zhengzhou Hangtian Amusement Equipment Manufacturing Co. Ltd., producerer forlystelsesudstyr af høj kvalitet, herunder 6 klassiske forlystelsesparkture.

News pictures1

● Rutschebane

Rutschebane er en storstilet spænding, som er almindelig i forskellige forlystelsesparker, karnevalparker og legepladser osv. Når den kører, kan skråningsændring og høj hastighed på rutsjebaneens forlystelsesspor altid medføre uventet stimulering og eventyroplevelse for voksne .

News pictures2

● Drop Tower

Når du sidder i cockpittet til en forlystelsestur med et dråbtårn, begynder din eventyrrejse. Ryttere vil stige til toppen af ​​forlystelsesudstyret, måske 60 meter højt, og så overse landskabet i forlystelsesparken eller karnevalparken, men ikke længe efter kan du mærke spændingen ved frit fald.

News pictures3

● Pariserhjul

Pariserhjul er en stor forlystelse og familieforlystelser, Hangtian forlystelsesfabrik tilbyder pariserhjul fra 22 meter til 120 meter, det kan mindst rumme op til 48 personer. Især vil pariserhjulets LED-lys tænde med musik om natten, hvilket giver dig en romantisk atmosfære.

News pictures4

● Karrusel

Karrusellen er velegnet til venner i alle aldre og hører til familiens forlystelsestur. Der er mange typer karrusel, vi producerer, som du kan vælge. For eksempel: dyreformet karrusel, havkarrusel og dobbeltdækskarusel osv.

News pictures5

● Flyvende UFO

Flying UFO kan også kaldes Flying Disco, det er en klassisk storstilet forlystelse, der ofte findes i legeplads, karnevalpark og temaparker osv. Flying UFO produceret af Hangtian-producenter er dekoreret med naturtro Phoenix, det bliver dit første valg .

News pictures6

● Flyvende stol

Cockpits af den flyvende stols forlystelsesrejse ophængt fra et forhøjet, roterende og skråt tårn. Ryttere vil også rotere i en cirkulær bevægelse, når tårnet begynder at stige. Når du rejser i luftens gynger, svæver du og dypper sammen med den store forlystelsens vippehoved.

 Zhengzhou Hangtian Amusement Equipment Manufacturing Co. Ltd., har 20-årig historie med maskinfremstilling, som er en af ​​de største fabrikker i Zhengzhou til forlystelser.

Kontakt os venligst:

Tlf .: +8618037792685 
Whatsapp: +8618037792685


Indlægstid: Jun-29-2020